среда, 19 февраля 2020 г.

NINA SI NICU SPANU DRAGOSTEA MEA E LA TINE DOWNLOAD

A fost fiul lui Radu I? Pana sa devina o dansatoare profesionista, poate sa se schimbe foarte mult….. I saw a bee earleyr.. A fost o alegere gresita ca Mihaela Radulescu sa faca parte din juriu. Facand asemena afirmati legate de greutate ne mai miram ca exista atatea persoane care sufera de bulimie sau care sunt deprese!?

Uploader: Naran
Date Added: 19 March 2008
File Size: 59.83 Mb
Operating Systems: Windows NT/2000/XP/2003/2003/7/8/10 MacOS 10/X
Downloads: 11036
Price: Free* [*Free Regsitration Required]





Nina si nicu spanu download itunes

Real rationality, of the sort studied by psychologists, social scientists, and mathematicians. Ramin la parerea doamnei Teo Trandafir. N-a putut sa-si tina limba in gura toata emisiunea…. I wrote that shit!

Mihaela Rădulescu reacționează pe Facebook în urma criticilor aduse

Bau bau did it to me. IAm facut nishte poze… cred ca poate vindeca bolnavii… ommenii mau omorat toata viatza.

Ar trebui schimbata cu o persoana mai competenta,cum spun multi nu are ce cauta in juriu,nu are nici un talent ,deci nu e in masura sa aprecieze talentul altora. Angela15 martie la T In rest, astept ca spiritul civic sa se sesiseze si cocoana sa fie pusa sa isi ceara scuze public si sa se reintoarca la sporturile ei preferate, oricare ar fi acelea antevorbitoarele mele le-au enumerat in detaliu.

Referitor la atitudinea Mihaelei Radulescu…ce sa mai spui decat ca se pare ca i s-a urcat la cap. Nicj asemena afirmati legate de greutate ne mai miram ca exista atatea persoane care sufera de bulimie sau care sunt deprese!?

Nina si nicu spanu download itunes

Vreau doar sa spun ca Andra are dreptate si nu cred ca ea a spus ,ce a spus, doar pentru popularitate. Am redescoperit ROCRIS disc…sunt deztoinic ;0 ori iesthi cugetator,ori ieshti destupat…orice altceva ne intoarce la Impact… impact…aura omului care ishi urmeaza inima…daca itzi urmezi inima in ziua de azi…da-i o bomba nucleara peste lipitorile astea care se hranesc din pamant ca hienele…cred ca scopul Inimii,nu ieste IUBIREA… ci aprofundarea lectziilor de adionioara…nu ai voi sa traieshti,nu potzi sa nu iubeshti far sa slujesthi.

How can use somebody like that. How misguidea are U…? Ramane de vazut daca ea va creste sau va scade audienta, abia apoi sa-si exprime parerea despre mirodenii!!!! Didina14 martie la T Phatiq apollogyazing is awsome.

DIA26 martie la T Si au dezgropat-o pe raduleasca, sa mai faca si ea un ban.

Lunaticii suntem in elemetul Nostro…. Maybe u gonna show Us how to be the next world Leaders…. I didnt know i was soo Cool Asmodeus…. Da Raduleasca strica totul laRomanii au talent! The Cock On YOu: Din pacate ne-a dezamagit. Nu te uraste nimeniar trebui sa te fi iubit cineva mai intaifemeie penibila!

God protects u on diz earth…The woman U are: Sa saruti un baietel fata de ea si sa lingi faina de pe degete si brate a unei fete necunoscute. Desi, daca ar face parte din ultima categorie ma intreb de ce mai ocupa pe acel scaun, ar trebui sa ne ignore pe toti si sa-si vada de treaba. Sunt curios din exterior, cum vedeti tanara generatie? Inquisittion… Dagon says that regardless if one believes in nothing, none can deny the grandeur of our inner space. To leave your little mark on society!

De pe urma lor blogurile de genul asta isi castiga o painica din publicitate, e o simpla afacere. Comentariul meu e ca ea n are nici un talent doar talentul de a atrage tineri ex dani s au bogati sa i mai plastifice niscaiva parti ale corpului… In rest nu prea are alte talente sa u nu i le stiu babeta siliconata daca n ar fi chirurgia estetica ar fi vai si amar pielea ei … Pe langa ea Andra e papusa si mai e si educata,.

Mihaela sa vada intai cum vine imbracata.

Комментариев нет:

Отправить комментарий